IJsselweekend 2023

In het weekend van 17, 18 en 19 juni kunnen we weer genieten van muziek en spel rondom onze IJssel!

Vrijdag 17 juni
Op 17 juni beginnen we met het IJsselconcert waar u kan genieten van klassieke muziek, opera en Jazz. De toegang tot het concert is gratis maar let op: Er zijn zeer beperkte zitplaatsen.

Wilt u zeker zijn van zitplaatsen en genieten van een heerlijk arrangement tijdens het IJsselconcert? Reserveer dan snel via: https://montfoorttickets.nl

Zaterdag 18 juni
Op 18 juni is het weer tijd voor: Ter land, ter zee en over de IJssel waarbij waaghalzen proberen de bel te bereiken over een smalle plank.

Zondag 19 juni
En 19 juni sluiten we af met een familiedag aan het water. U kunt plaats nemen op het 30 meter lange drijvende terras voor het Oude Stadhuis en genieten van live muziek.

Op en rond de beide kades zijn wat kinderspelletjes.  Kinderen kunnen over de lange watermat lopen over de IJssel. Voor degene die liever droog blijven zijn er aqua ballen waar de kinderen in kunnen stappen en rollen. Ook is er de (open) super aqaurol! 

Draagt u het IJsselweekend een warm hart toe?
Koop dan een speciale IJsselweekendsleutelhanger bij één van de Montfoortse winkeliers. De volledige opbrengst gaat naar de organisatie van het IJsselweekend en u maakt kans op een tapas diner voor 2 personen tijdens het IJsselconcert!