Opening De Knoperij

Begin juni is De Knoperij geopend aan de Keizerstraat 25.

In het pand is een expositie over de geschiedenis van Montfoort, een tijdlijn, een wandschildering, een audio hoek, een Montfoort winkel-tafel, een ontmoetingstafel en een expositie van het Montfoorts Kunstenaars Collectief. 

Ook is het Toeristisch Informatie Punt Montfoort (TIP) gevestigd in het pand. De TIP informeert bezoekers en inwoners van Montfoort over de toeristische mogelijkheden in en rondom Montfoort. Daarnaast is het mogelijk om via de TIP een arrangement te boeken om één of meerdere dagen in Montfoort en omgeving te verblijven.

De Knoperij is geopend op:
Woensdag: 13.00 – 16.00
Vrijdag: 10.00 – 16.00
Zaterdag: 10.00 – 16.00

Op andere dagen van de week kan je naar het Doe-Mee-Huis voor de TIP.

Wil jij ook op de hoogte blijven van alles wat er in de buurt te doen is? Like dan de Facebookpagina van Toeristisch Informatie Punt Montfoort.