Aanpakken in Montfoort

Vanaf oktober gaan we Montfoort AANPAKKEN !!

Montfoort kan nóg mooier. Dat idee hebben centrummanager Leendert Scheel en zijn partner Ben Brand. Het logo zegt genoeg: vele handen maken licht werk. Om Montfoort nóg mooier te maken kunnen we hulp gebruiken van mensen die een handje kunnen helpen. Mensen die gestopt zijn met werken ( maar graag nog iets willen doen), alleenstaanden, creatieve mensen, klussers ….. ze zijn allemaal welkom bij het team van een nieuw project “Aanpakken”.

Leendert : ” via de social media plaatsen we een project en kunnen mensen zich aanmelden om vrijwillig een handje te helpen om Montfoort nóg mooier te maken. We zetten de projecten op de rails met de reacties die ik ontvang op mijn centrummanager pagina op Facebook. Ons creatieve team werkt het project uit en nodigt vervolgens vrijwilligers uit om het project te kunnen realiseren.

Het eerste project waar veel Montfoortenaren graag verandering in zien is de kerstverlichting in de Montfoortse binnenstad.

De ideeën zijn er in overvloed. Alleen hebben we helpende handjes nodig om de nieuwe versiering te realiseren. Voor deze klus hoef je absoluut niet technisch te zijn. Iedereen kan op zijn of haar manier een steentje bijdragen. We zoeken voor elk nieuw project een kluslocatie in Montfoort waar we de werkzaamheden kunnen verrichten met het aantal personen die we denken nodig te hebben.

Ben is de creatieve man. Onder het genot van een kopje koffie en een stroopwafel geeft hij uitleg over het project en de daarbij behorende werkzaamheden. Daarna gaan we ( met een gezellig muziekje op de achtergrond ) gezellig aan de slag.

We bekijken na de eerste avond hoever we gekomen zijn en plannen dan een eventuele 2e avond. Voor de vervolgavonden kunnen mensen zich dan ( opnieuw) opgeven. Iedereen is het er over eens dat sociale betrokkenheid een belangrijke eigenschap kan zijn voor de verdere ontwikkeling van de stad Montfoort.

Zou je ons projectteam “Aanpakken” willen assisteren met het eerste project “KERSTVERSIERING IN BINNENSTAD MONTFOORT” dan ben je van harte welkom op maandag 23 oktober. Via een privébericht kun je je aanmelden. Je ontvangt dan via de mail alle informatie over de eerste avond. Heb je geen internet dan kun je je ook aanmelden via het telefoonnummer : 06-55897772. Mocht je vaker mee willen werken met de projecten, dan kunnen wij je naam toevoegen aan ons “Aanpakkenbestand”. Je ontvangt dan via de mail een uitnodiging voor een nieuw project. Zo kunnen we Montfoort nóg mooier maken.