Haal meer uit Montfoort

Montfoort is een kleine stad, maar kent een grote saamhorigheid. Montfoorters houden samen het voorzieningenniveau op peil. Inwoners kiezen vaker voor een lokale leverancier. Daarmee blijft bijvoorbeeld een aantrekkelijk winkelaanbod mogelijk. Bedrijven zorgen op hun beurt voor financiële ondersteuning van sport, welzijn en cultuur, waardoor Montfoort ook in sociaal opzicht een bruisende gemeente is. Met de actie ‘Haal meer uit Montfoort’ willen de winkeliersvereniging Montfoort en de Bedrijvenvereniging Montfoort (BV-M) de onderlinge samenwerking en afhankelijkheid benadrukken. De boodschap is duidelijk: we doen het samen!

 

Het is een aanmoediging om ook tijdens de komende feestdagen te blijven kiezen voor de vertrouwde service en kwaliteit van lokale bedrijven. En het is een aanmoediging om vooral gebruik te maken van het enorme aanbod van lokale verenigingen en deel te nemen aan lokale activiteiten. “Montfoorters zijn al samen sterk, maar dat moeten we wel koesteren”, aldus woordvoerders van de BV-M en de Winkeliersvereniging. “We hopen dat inwoners van Montfoort zich bewust zijn dat we het hier met z’n allen behoorlijk goed voor elkaar hebben. En zich tegelijkertijd realiseren dat dat niet vanzelfsprekend is. We hebben wat voor elkaar over. Verenigingen draaien op heel veel inzet van vrijwilligers en vaak ook op financiële ondersteuning van bedrijven. Kortom, samen halen we meer uit Montfoort en dat mag best ’s gezegd worden.”