Lentemarkt 2018

MONTFOORT VIERT DE LENTE!

Op zaterdag 21 april is het weer zover… de Lentemarkt! Winkeliersvereniging Montfoort organiseert een gezellige dag uit voor groot en klein.

Het aantal kramen met een gevarieerd aanbod is nog nooit zó hoog geweest, dus er valt genoeg te zien. Onderweg komt u vast een keer dweilorkest De Batenbouwers tegen die gezellige muziek ten gehore brengt. Of ga luisteren naar de liederen van de IJsselzangers. Op de Plaats kan jong & oud deelnemen aan het Spijkerbroek hangen. Er zijn mooie prijzen te winnen!!

Neem een kijkje bij Het Oude Stadhuis, daar worden op de catwalk de nieuwste modetrends van dit komende zomerseizoen geshowd en verzorgt dansschool D’Joy een spetterend optreden.

Het Dierenplein is er weer voor de kids en er kan ook weer naar hartenlust gesprongen worden op de springkussens. Kortom, het wordt weer een spetterende dag op zaterdag 21 april!
De Lentemarkt vindt plaats van 10.00-16.00 uur.

Ook een kraam op de Lentemarkt? 

Inschrijving kraam voor de Lentemarkt wordt verzorgd door Dynamic Promotions. Voor informatie markt telefoonnummer 0182-525508 of mailen info@dynamicpromotions.nl