Even voorstellen.

Mijn naam is Jaap-Jan Aarnoudse en ik mag me sinds deze week de nieuwe ondernemer van de Emté in Montfoort noemen.

Sinds enkele jaren ben ik werkzaam bij Emté en de laatste jaren heb ik dit als ondernemer gedaan. Met mijn gezin (vrouw + 3 kids) wonen we in Leerbroek wat met een klein half uurtje rijden prima te doen is. Deze winkel is een nieuwe stap en we gaan daar samen met de huidige medewerkers een succes van maken.
Montfoort is een leuk en gemoedelijk stadje en wat ik heb gemerkt in de eerste dagen wonen daar ook erg prettige mensen!
Vorige week heb ik met veel medewerkers van de Emté Montfoort gesproken en ik heb geprobeerd te proeven wat er in deze winkel beter zou kunnen. Daar gaan we de komende tijd hard aan werken. Ik mag nu deel uitmaken van een enthousiast team wat zich dagelijks voor u inzet en we hopen daar de komende tijd nog meer verbeteringen in aan te brengen.
Heeft u tips, feedback of iets anders? Ik hoor het graag van u!
Ik hoop u komende tijd te ontmoeten!

Een hartelijke groet,
Jaap-Jan Aarnoudse